Ik ben Dior en hartstikke single...

Ik ben Dior, 28 jaar en hartstikke single! Nu precies 3,5 jaar. Door de jaren heen als vrijgezel heb ik alle datingapps wel aardig uitgespeeld. Mijn conclusie van de apps? Ik vind het helemaal niks. Ik mis het face 2 face contact en naar mijn mening moet daten echt een stuk leuker kunnen. Daarom startte ik Nice 2 Match. Nice 2 Match is een concept ontstaan uit mijn persoonlijke ervaring én behoeften. Dat oneindig swipen is niet mijn ding, ik wil mensen écht ontmoeten. Met Nice 2 Match speel ik in op een behoefte en wens, vanuit mij en de vele singles die ik spreek. Kleinschalige en intieme evenementen waar vrijgezellen elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Waar het woord daten vaak een hoge lat legt, zijn onze events laagdrempelig: wij hebben het over ontmoeten, met als fijne uitkomst een goede match. Nice 2 Match!

Sinds november woon ik op Ibiza. Een heerlijk eiland waar ik mij helemaal thuis voel. In 2011 ben ik begonnen met de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Al vrij snel kwam ik er achter dat mijn hart sneller ging kloppen van entertainment en de hele wereld daar omheen. Tijdens mijn studie heb ik voor de meest indrukwekkende evenementen en bedrijven mogen werken. Ook kreeg ik de kans om als weddingplanner en eventmanager op Ibiza te werken, een unieke ervaring. Hierna wist ik het zeker: mijn hart ligt op Ibiza. 

Het ondernemen heeft altijd al in mijn familie gezeten en het komt daarom ook zeker niet zomaar uit de lucht vallen dat ik deze stap heb gezet. Als klein meisje zei ik altijd: ‘’later als ik groot ben, start ik mijn eigen onderneming’’. Nu is dat zover, ik ben het avontuur aangegaan en Nice 2 Match begonnen, een concept waar ik veel liefde in stop.

Ibiza is voor mij een magisch eiland, er heerst een fijne vibe. Iedereen accepteert je precies zoals je bent en ontvangt je met open armen. Overal waar je op dit eiland komt voel je de pure liefde. Terwijl men in Nederland een druk leven heeft en alle vrije tijd vol heeft gepland, heerst er op Ibiza een serene rust. Van kleins af aan kom ik op Ibiza en sinds 12 jaar heb ik het grote geluk dat mijn familie hier een heerlijk vakantiehuis heeft. Ik ken Ibiza door en door en voel het eiland als geen ander. Als weddingplanner heb ik meerdere bruiloften mogen organiseren op dit magische eiland, een droom die uit kwam! In november 2020 heb ik de stap gezet om naar Ibiza te vertrekken, als gevolg van het verplichte thuiswerken in de eerste lockdown. Ik had het idee om na een tijdje weer terug naar Nederland te gaan. Nu 7 maanden verder zit ik er nog steeds en wil ik niets anders meer dan werken, wonen en genieten van Ibiza.