Onze dating events zijn net even iets anders dan andere. Wij organiseren ‘ontmoetingen’ voor vrijgezellen met een twist! Wees vooral niet bang voor ongemakkelijke gesprekken of stiltes dankzij onze leuke ‘get to know you’ kaartjes & spelletjes maken we de dates relaxed en laagdrempelig. Daarbij zorgen we ervoor dat je ‘elkaar’ ook daadwerkelijk leert kennen. 

 

Wij hebben het over ontmoeten, met als fijne uitkomst een goede match.

 

NICE 2 MATCH

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nice 2 Match x Datenight I Rooftop Bar Ibiza I 30 – 50 Jaar

20/09/2021I19:30 - 22:30

€35,00

 

20 september

DATEN MET EEN TWIST!

Tijdens onze events ontmoet je leuke en nieuwe vrijgezellen in je leeftijdscategorie waarbij de focus ligt op plezier en gezelligheid.

 

Hoe werkt het?

Tijdens deze datenight heb je minimaal 10 dates en na ongeveer 7 minuten schuif je door naar het volgende tafeltje waardoor je steeds een nieuwe date hebt. De avond duurt ongeveer 2,5 uur en er zijn een aantal pauzes. Wees vooral niet bang voor ongemakkelijke gesprekken of stiltes dankzij onze leuke ‘get to know you’ kaartjes &  spelletjes maken we de dates relaxed en laagdrempelig. Daarbij zorgen we ervoor dat je ‘elkaar’ ook daadwerkelijk leert kennen in korte tijd.

Voordat het event van start gaat krijg je van ons een matchkaart. Zie je een leuke match? Dan kruis je ‘’yes’’ aan bij zijn of haar naam. Na het event lever je de matchkaarten weer in bij onze host en binnen 24-uur krijg je per mail je matches te zien. Je krijgt alleen de personen te zien waarbij zowel jij als je eventuele match elkaar hebben aangevinkt. Nadat je een match hebt gevonden ontvang je elkaars nummer zodat je een vervolgdate met elkaar kunt inplannen. Jullie krijgen van ons een leuke verassing die jullie samen op Ibiza kunnen gaan doen. Tijdens de speeddate krijg je ook 20% korting op het bestellen van een drankje bij de prachtige locatie en na het event kun je hier nog lekker blijven hangen!

Locatie

Onze datenights vinden plaats op de rooftopbar van Bla Bla in Ibiza-stad. Met aan de ene kant een prachtig uitzicht over de haven van Ibiza-stad en aan de andere kant Dalt Vila (de Middeleeuwse stadsmuren van Ibiza). Een betere locatie kun je niet bedenken. Alleen al voor het uitzicht zou je dit event bezoeken. De locatie heeft een romantische, warme en relaxte sfeer die helemaal past bij het concept van Nice 2 Match.

(Momenteel organiseren we alleen events voor hetero’s in de leeftijdscategorie 30-50 jaar (marge van 2 jaar), maar hier brengen we binnenkort verandering in).

Bestel hiernaast nu je ticket (ticket incl. welkomstdrankje). We hebben maar plek voor 30 vrijgezellen. Na het bestellen ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail (let op: het kan zijn dat de mail in je spambox terecht komt).

 

It’s Time To Meet Your Match On Ibiza!

 

Heb je nog vragen? Mail ons via info@nice2match.com of contact ons via Instagram: @nice2matchibiza
 

Gegevens

Datum:
20/09/2021
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€35,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NICE 2 MATCH
E-mail:
info@nice2match.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bla Bla Ibiza
Carrer Barcelona 5 07800 Ibiza, Spain
Ibiza, Balearen 07800 Spanje
+ Google Maps